The Butterfly Effect

Дамска колекция “Пеперудена еуфория” на Desizo Monni Milano Woman е вдъхновена от психиделичните трендове, които могат да се наблюдават по световните подиуми през последните няколко сезона. Наблюдава се преливане на въздействащи и смели цветове и форми, описващи еуфоричното настроение на психиделичните тенденции. Облеклата са създадени в удобни и лежерни конструкции – сака, панталони и ризи. Дизайнерските принтове съчетават разнообразието в животинския свят.

The Butterfly Effect

Дамска колекция “Пеперудена еуфория” на Desizo Monni Milano Woman е вдъхновена от психиделичните трендове, които могат да се наблюдават по световните подиуми през последните няколко сезона.

Наблюдава се преливане на въздействащи и смели цветове и форми, описващи еуфоричното настроение на психиделичните тенденции. Облеклата са създадени в удобни и лежерни конструкции – сака, панталони и ризи. Дизайнерските принтове съчетават разнообразието в животинския свят.

цена: 450.00 BGN

цена: 450.00 BGN

състав: 100% вискоза
цена: 230.00 BGN
цена: 370.00 BGN
Printed in Italy

Специален проект “Flower Power”

Колекцията Hippie Woman е вдъхновена от 70-те години на 20ти век, а именно хипи културата. Хипитата обикновено боготворят любовта и я поставят като главно основание и смисъл на човешкото съществуване. Цветята като символ на красота, естественост, ненасилие и свобода се превръщат в тяхна емжлема. Пъстрите цветове като цикламено, лайм и жълто са основни в принтовете на дамската колекция – тениски, сака, панталони и гащеризони.

Специален проект “Flower Power”

Колекцията Hippie Woman е вдъхновена от 70-те години на 20ти век, а именно хипи културата.

Хипитата обикновено боготворят любовта и я поставят като главно основание и смисъл на човешкото съществуване. Цветята като символ на красота, естественост, ненасилие и свобода се превръщат в тяхна емжлема. Пъстрите цветове като цикламено, лайм и жълто са основни в принтовете на дамската колекция – тениски, сака, панталони и гащеризони.

цена сако: 370.00 BGN
цена панталон: 150.00 BGN
цена сако: 450.00 BGN
цена панталон: 150.00 BGN
цена: 115.00 BGN
Printed by Italy

bg_BG
en_US bg_BG