Колекция Пролет-Лято 2021

Карибски вечери и партита 2021

Основната тема на колекцията е "Карибски вечери и партита" в съответствие с предстоящите пролетни и летни партита, след дългия период на самоизолация и изолация в следствие на корона вируса. Очакват се весели ибезгрижни пъстроцветни партита не винаги подчинени на строгия стил, а подчинени на веселието и безгрижността на Карибите. Затова и лицата на колекцията са известният и екзотичен футболист на CSKA SOFIA Али Соу и известния модел с янки визия Георги Николов.
Основни акценти са разноцветни пъстри комбинации от мъжки сака и панталони, гарнирани с шарени ризи и обувки тип "sneackers". Другият акцент е костюми от специално изработени платове перящи се в автоматични перални и костюми от Super-Stretch за много вталени силуети.

Новата визия на саката са с широки ревери и оувърсайз конструкции, а панталоните са свободни с връзки и колани или сипер тесни с много вталени и скъсени сака. Текстилът, който е изработен в колекцията е само от висококачествени италиански платове, някои от тях специално изработени за марката DESIZO MONNI.

bg_BG
en_US bg_BG