EXCLUSIVE

Следвайки хода на своето развитие, Desizo Monni логично достигна до своята линия Exclusive, където развихряме фантазията си и стигаме до най-сложните изработки в мъжките костюми, сака, палта и обувки. Колекция създаде за един изключителен, специален, първокласен и неповторим мъж. За да покажем колко точно са лимитирани нашите облекла създадохме EXCLUSIVE NUMBER, който ще откриете на гърба на всяка дреха, която закупувате. На бродерия специално е изработено вашето уникално число от този специфичен модел от няколк произведени бройки. Така клиентът се чувства специален и уникален, като подчертаваме неговото уникално число.

Diamond Sky

След изключителния прием на тази колекция през изминалата трудна година, нашите почитатели и ценители на марката Desizo Monni пожелаха тази тема да бъде включена и в колекцията за сезон пролет-лято 2021. Тя е отражение на мечтата, необятното небе и е комбинация от скъпоценни камъни и принт в сака, панталони и ризи. Те са избродирани от висококачествени материали с комбинация от скъпоценни камъни, принтове и бродерии.

China Town

Далечният Китай е вдъхновител на много дизайнери и с годините неговата символика се интерпретира в модата и я развива на много високо ниво. Този сезон пролет-лято 2021, линията Exclusive представя специални принтове с тигри и китайски мотиви върху сака, бомбъри и сатенени ризи в типичните ярки цветове като червено, синьо и жълто. Тази тема е за агресивните в модата, тези които искат да изпъкнат и да са отличителни с облеклото си.

Black Panther

Както винаги DESIZO MONNI залага на тъмната тематика в принтовете. Тази година темата BLACK PANTHER е основна в колекцията пролет-лято 2021, представена от известния футболист Али Соу. Принтовете представляват съчетания от крила, черна пума и ярко изразените светещо-контрастни очи на дивото животно. Този модерен почерк в принтовете придава отличителност и ексклузивност в дрехите от серията.

Logomania

Модния свят е обладан от брандирането по дрехите с цел отличителност и индивидуализъм. Всеки който носи дрехите от линията LOGOMANIA на DESIZO MONNI EXCLUSIVE, e част от кръга на бранда и неговите ценители. Тази линия обединява всички любители на модата, както и клиентите на DESIZO MONNI MILANO.

bg_BG
en_US bg_BG