Колекция Exclusive Club&Ceremony

Desizo Monni Exclusive Club&Ceremony е част от лимитираната колекция, представяща мъжки клубни визии, с почерк от елементи на ръчна работа и уникални по рода си материали. Визията на дрехите – мъжки костюми, мъжки сака или панталони се отличава с блясъка на скъпоценни камъни, златни нишки, ръчно изработени шевици в комбинация с принтове, създадени в Италия. Комбинацията между скъпоценните материали и ръчно поставяне на златни кристали, придава завършек на една уникална и ексклузивна дреха, която би ви направила зашеметяващи на вашата сватба или абитуриентски бал.

The Python in Ritz
Prince Noir
Pearl in the Crown
The Oscar Icon
The Brainwasher
Trillionaire
Black Knight

Тези мъже …. аристократичните … различните … дръзващи да бъдат забелязани – ще се припознаят в колекцията Club & Ceremony за мъжки костюми на линията Desizo Monni Exclusive.

The General
Badly Boujee
Holy Crown
The Forever Gentleman
Gold Rusher

Колекция, създадена за един изключителен, специален, единствен, първокласен и неповторим мъж. Около него витае аурата на този, който е успял – пред любимния човек, в обществото, но най-вече през себе си.

Silver Lining

Церемония „СВАТБА“

Елегантният стил на Desizo Monni не е просто начин на обличане, а начин на себеизразяване. Сватбени костюми ще намерите в класическите цветове като черно, сиво и бяло. Тоналностите на церемониалните мъжки костюми, комбинирани помежду си или съчетани в модерната изтънченост на едноцветието, където дори ризата, папийонката или фишуто са в тон, за да се създаде един уникален образ, завършен с безупречна кройка и внимателно подбран висококачествен италиански плат.

костюми пролет-лято 2019

НАЛИЧЕН

мъжки костюм пролет-лято 2019

НАЛИЧЕН

мъжки костюми пролет-лято 2019

НАЛИЧЕН

мъжки костюми пролет-лято 2019

НАЛИЧЕН

класически костюми
класически костюми

Аксесоари

Club&Ceremony

Съвършенна визия

За да имате перфектен облик най-важното е съчетанието на облеклото с допълълние аксесоар

bg_BG
en_US bg_BG